Аштън Кътчър и Мила Кунис са решили да направят нещо, за

...
Аштън Кътчър и Мила Кунис са решили да направят нещо, за
Коментари Харесай

Когато на Аштън Кътчър и Мила Кунис им хрумне нещо тъпо

Аштън Кътчър и Мила Кунис са решили да създадат нещо, за което множеството звезди сънуват кошмари. Е, някои известни персони очевидно към този момент прегръщат концепцията да настанят свои почитатели в дома си, като Гуинет Полтроу да вземем за пример. В началото на месеца тя разгласи, че отваря вратите на къщата си в Монтесито за нощувка през Airbnb.
 На посетители на Гуинет Полтроу - първокласната ѝ къща за 5 милиона, която може да бъде наета в Airbnb
Лукс за 5 милиона в Калифорния - на посетители на Гуинет Полтроу

Как всеки може да пренощува в спалнята на актрисата

Сега същото вършат Аштън Кътчър и Мила Кунис. С видео в Instagram те разкриват, че също си партнират с Airbnb и са подготвени да поканят свои почитатели за една нощувка в къщата им наоколо до плажа в окръг Санта Барбара.

На фрагментите в Instagram артистът споделя на брачната половинка си, че има " глупава " концепция, по-глупава даже от мустаците му. " Мисля, че би трябвало да поканим непознати да дойдат и да останат с нас на плажа ", споделя Аштън Кътчър. А  очевидно няма нищо срещу.

Според DailyMail, къщата за посетители, в която ще отседнат непознатите, се намира в парцела на двойката за 10 милиона $ с шест спални и шест бани. В този дом се допуска, че те отглеждат и двете си деца Уайът и Димитри.

" Като артисти, бизнесмени и родители знаем какъв брой е значимо да се откъснем за малко и да презаредим. Развълнувани сме да станем домакини в Airbnb и да споделим почивката си с вас ", написа в обявата на къщата. От нея излиза наяве също, че точно тя е мястото, което  и Мила Кунис посещават, когато желаят да са надалеч от вкъщи и да се провиснал.

И наподобява, че парцелът има всички предпоставки за това. Освен че е покрай плажа, са налични и туристически пътеки с прелестни гледки, а атмосферата е спокойна и разпускаща.

Гостите на къщата не просто ще могат да се отдадат на релакс, само че и да се срещнат с домакините си.  обещават да ги посрещнат и настанят уместно.
 Мила Кунис и Аштън Кътчър осем години след сватбата - какъв брой щастлива е двойката
8 години след сватбата - щастливи ли са Мила Кунис и Аштън Кътчър

Любов по холивудски

Престоят обаче идва и с някои правила, написа Hola. Най-важното условие на двойката е гостите да не вършат фотоси или видео без да имат категорично позволение. Освен това Аштън Кътчър и Мила Кунис си резервират правото да подберат гостите, които ще посрещнат в дома си. Все отново, евентуално последното, което желаят, е да си имат работа с някой смахнат почитател. И изцяло ги разбираме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР